Medlemsaften med foredrag

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 23/03/2023
19:00 - 22:00

Lokation
Store Spisesal

Kategori


Selv et telt, der brænder, kan være en traumatisk oplevelse for dem, det går ud over. Både ejere og naboer. Det samme ved en parcelhusbrand eller lejlighedsbrand. Beredskabet er altid klar til sådanne hændelser. Enten ved egen indsats eller med hjælp fra andre parter. Alle i beredskabet har deres rolle, når uheldet er ude.
Men hvad nu, hvis det ikke er en lejlighed. Hvis det nu ikke er en opgang eller nogle rækkehuse?? Hvad nu, hvis det, der begynder som noget, der lyder overskueligt, pludselig udvikler sig til Danmarks største samlede bygningsbrand siden 2. verdenskrig??
Den 25. marts 2022 skete det utænkelige i Vanløse. En hel karré brændte ned. Bliv klog på beredskabet, tankerne om indsatsen, brandens udvikling, indsatsens omfang og konsekvenserne. Kom og hør Operativ Chef ved Hovedstadens Beredskabs Tim Ole Simonsen fortælle om disse og mange andre forhold.
Vi er vært ved en kop kaffe og et stykke kage.
Vi har denne dag forskudt til Store Spisesal på 1. sal over Marketenderiet. Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig af hensyn til indkøb af kage. Foredraget begynder kl. 19.30, men vi er klar med kaffe og kage fra kl. 19.00
Følgende har tilmeldt sig:

Samlet antal tilmeldte: 0