Start

Protektor:

Hans Kongelige Højhed

Prins Joachim

HKH Prins Joachim

Velkommen til Danmarks Veteraner, Lokalforening København.

Vi er en lokalforening af foreningen Danmarks Veteraner, der samler danske kvinder og mænd som opfylder regeringens kriterier for at være “VETERAN” og har modtaget en officiel medalje og / eller det officielle veterankort for deltagelse i en international operation.

Vil du vide mere om, hvem Danmarks Veteraner er, kan det læses ved at følge dette Link

Mødeaftener 

Torsdage (undtagen helligdage)

lige uger kl. 1900 – 2200.

Alle er velkommen. Der er ikke noget fast mødetidspunkt – man kommer og går som man vil.

Afholdes der foredrag eller lignende vil mødetid blive bekendtgjort. I juli og juleperiode lukket!

Alle øvrige aktiviteter fremgår af kalenderen, idet særlige arrangementer normalt tillige vil fremgå af denne forside.

Kommende aktiviteter:

Aktivitetsoversigt for 2018 kan findes under fanen Aktiviteter. Den enkelte aktivitet er tillige markeret med rød dato i kalenderen, hvor man kan klikke sig frem til denne.

Vi nærmer os afslutningen på 2018. Sidste ordinære møde er torsdag den 13. december. Der vil ikke være Lucia Optog i bunkeren, men vi håber mange vil finde vej og ønske hinanden en glædelig jul. Vi begynder jo vanen tro kl. 19.00.
Og traditionerne slipper vi ikke helt inden året rinder ud. Således er der mindehøjtidlighed ved såvel FN-mindesmærket som ved Monumentet i Kastellet. Det hele er den 21. december. Har du mulighed for at deltage, så kom gerne forbi. Selve paraden er kl. 1.30 ved FN-stenen og kl. 11.00 ved Monumentet. Der er reception i bunkeren kl. 11.15.
Første mødeaften i 2019 er den 10. januar, kl. 19.00 til Nytårsparole i bunkeren. Lidt boblevand og kransekage må forventes.
Vel mødt.

Følg os også på Facebook