Nyt fra Lokalforeningen

Et flot tilbud til veteraner – alene og med pårørende!

Naturkraft og Urkraft – Weekend Retreat for Veteraner med pårørende 17.-19. maj 2024
Her kan du tilmelde dig en weekend med naturoplevelser og fordybelse på Østbjerglund, skabt specielt til veteraner og pårørende. Du kan deltage alene, sammen med en god ven eller tage hele familien med. Børn skal være 5 år og der over.

Alle aktiviteter kommer til at foregå udendørs og de to overnatninger er i telt. Sammen kan vi genopdage forbindelsen til naturen og til hinanden på en afslappet og naturlig måde. På dette retreat er der lagt op til en bred vifte af naturoplevelser, der vil give os mulighed for at styrke båndene til naturen og skabe minder sammen.

Hvad kan du/I forvente:
Fredag og lørdag tilbyder vi en række sjove og afslappede aktiviteter. Fx. en sanketur i naturen, hvor vi kan udforske de 18 hektar og samle urter, bær og blomster til fælles madlavning. Disse naturfund kan også bruges i smukke naturmandalaer. Der vil være en bushcraft-workshop, hvor vi kan snitte, bygge bål, lære om sporing og navigation i naturen. Opdag hvordan vi kan bruge naturen og har du/I brug for at finde ro og fred vil der være mindfulnessøvelser, stillevandring og åndedrætsøvelser. Oplev naturens beroligende effekt og lad den give jer ny energi og balance.


Søndag spiser vi morgenmad og pakker lejren sammen og kl. 11 er der arrangeret rundvisning i Kongernes Jelling, hvor I kan opleve historien bag Jellingestenene.

Holdet bag denne weekend er:
Lenette Schunck, Udeliv med indlevelse.
Ann Lorett Finch, veteran og psykolog ved Byens Psykolog.
René Juhl, Bushcraft og pædagog.
Anne Stoklund Larsen, ejer af Østbjerglund.

Kom og nyd naturens enkle glæder og skab smukke minder sammen. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Det praktiske:
Vi har modtaget støtte fra Veterancenterets ferielejrpulje 2024 og derfor er det gratis at deltage. Tilmeld jer nu, der er plads til 24 deltagere og det er først til mølle. I skal selv stå for transport til Østbjerglund, der ligger mellem Vejle og Jelling.

Tilmelding sker her på siden, ved at du vælger din variant til depositum: enkeltperson eller med pårørende og indbetaler som almindelig internet handel. Dit depositum tilbagebetales ved ankomsten.

Deltager du uden pårørende, betaler du et depositum på 125,- kr.

Kommer I to personer eller flere betaler I 250,- kr. Ved tilmelding bedes I oplyse børnenes alder af hensyn til planlægning af aktiviteter.

Tilmeldingsfrist 1. maj 2024.

Du/I kan ankomme til Østbjerglund fredag den 17. maj fra kl. 15.

Overnatning foregår i eget telt. Har du ikke dit eget telt kan du overnatte i et fælles telt.

Pakkeliste tilsendes, når vi har modtaget din tilmelding.

Husk at alle aktiviteter foregår udendørs. Varmt tøj og gode sko er nødvendigt.

Alle måltider tilberedes over bål.

Ingen alkohol eller euforiserende stoffer er tilladt i lejren.

For mere information eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anne på tel. +45 26313048 eller i kontaktformularen.

Se mere og tilmeld dig via dette link