Start

Protektor:

Hans Kongelige Højhed

Prins Joachim

HKH Prins Joachim

Velkommen til Danmarks Veteraner, Lokalforening København.

Vi er en lokalforening af foreningen Danmarks Veteraner, der samler danske kvinder og mænd som opfylder regeringens kriterier for at være “VETERAN” og har modtaget en officiel medalje og / eller det officielle veterankort for deltagelse i en international operation.

Vil du vide mere om, hvem Danmarks Veteraner er, kan det læses ved at følge dette Link

Mødeaftener 

Torsdage (undtagen helligdage)

lige uger kl. 1900 – 2200.

Alle er velkommen. Der er ikke noget fast mødetidspunkt – man kommer og går som man vil.

Afholdes der foredrag eller lignende vil mødetid blive bekendtgjort. I juli og juleperiode lukket!

Alle øvrige aktiviteter fremgår af kalenderen, idet særlige arrangementer normalt tillige vil fremgå af denne forside.

Kommende aktiviteter:

Den enkelte aktivitet er markeret med rød dato i kalenderen, hvor man kan klikke sig frem.

 
 
Hvis der til det konkrete arrangement kræves tilmelding, så vil det fremgår nedenfor ved den nærmere omtale af arrangementet.
 

Kære medlemmer.

Sommeren  2021.  

I skrivende stund – torsdag den 17. juni 2021 – er temperaturen stille og roligt på vej op mod de 30 grader som var blevet lovet/truet med. Disse høje tal skulle fortsætte nogle dage længere. For de fleste sikkert godt med høje tal.

Til gengæld lader det til, at smittetallene stille og roligt er på vej ned overalt i Danmark. Vi kan ikke sige os fri for, at der kommer lokale smitteudbrud i ny og næ, men noget tyder på, der er ved at komme kontrol på pandemien i Danmark. Over 2.5 mill er d.d. gennem vaccinationen eller har fået det første stik. Vi nærmer os dermed flokimmuniteten. Dermed nærmer vi os forhåbentlig også en situation, hvor vi igen kan omgås hinanden uden en masse restriktioner i kølvandet. Vi skal dog stadig huske hygiejnen og afstanden. 

Med de positive tanker på pandemiudviklingen, så er det også tid at sende alle medlemmer på en dejlig sommer. Få ladet solbatterierne op. Gør klar til at komme tilbage efter den 1. august 2021. Tilbage til kommende arrangementer og dejligt socialt samvær. Læs mere om de først kommende ting her under.

En god sommer til bestyrelsen. Og en mindst lige så god sommer til dig som medlem af Lokalforening København – og til dig, der lige lagde vejen forbi, men som endnu ikke er medlem. 

Fremtidige arrangementer:  

Forsamlingsloftet betyder, at det stadig ikke er muligt at afholde vores sammenkomster i bunkeren. Og under de nuværende vejrmæssige forhold, vil vi ikke tilbyde udendørs møder. Derfor har vi allerede nu taget den beslutning, at vi først for alvor genoptager møderne fra og med august 2021. Her bør du allerede nu reservere torsdag den 26. august 2021, kl. 18.00. Den dato vil vi invitere til hygge med mad og drikke og fejring af alle de jubilarer, vi ikke har nået i 2020 og 2021. Vi håber til den tid også, at vi har fundet et godt sted til de forhåbentlig mange veteraner, der dukker op til den mærkedag. Jf. lige ovenfor, så vil der også denne aften være en ekstraordinær generalforsamling.

Indtil vi mødes næste gang….

Med venlig veteranhilsen og på gensyn

På bestyrelsens vegne

Per Jensen

FormandFølg os også på Facebook