Nyt fra Lokalforeningen

Siden sidst – februar 2020

Ved juleafslutningen den 12. december i bunkeren var der julehygge med gløgg og æbleskiver.

Som de fleste ved, har der hele året været solgt faneaktier til støtte for foreningens nye fane. Faneaktier og købere er blevet registreret, og en lodtrækning blandt køberne stillede et par præmier i udsigt. 

Aftenens højdepunkt var derfor, da Per via en app på sin telefon fremtryllede et lykkehjul, som projekteret op på fjernsynsskærmen, kørte lystig og fandt to vindere af konkurrencen.

Erik Bryld var den heldige vinder af førstepræmien, tre flasker god rødvin. Erik var ikke til stede, men får præmien ved en anden lejlighed.

Andenpræmien – en flaske bitter – blev vundet af lykkehjulsføreren selv, nemlig Per Jensen. Bemærkninger om aftalt spil blev fejet af bordet med klapsalver. Det var fortjent, for Per har købt rigtig mange lodder i den nye fane.

Foreningen deltog med fanen i landsforeningens traditionelle mindedag den 22. december, hvor der efter paraden ved monumentet var reception i bunkeren, hvor alle hyggede sig og landsformanden ønskede glædelig jul.

Januar måned bød på et par almindelige mødeaftner med hygge i bunkeren.

24 veteraner fra ODIN-kompagniet (ISAF FEB – AUG 2008) i Afghanistan var under deres årlige træf den 25. januar på besøg i bunkeren, hvor de blev vist rundt og fik et lille foredrag om bunkerens historie.

Vi ser frem til generalforsamlingen den 20. februar. På grund af deadline må omtale afvente næste udgave af BARETTEN.

Veteranhilsen

Finn Kromose