Nyt fra Lokalforeningen

Siden Sidst – medio januar 2019

Torsdagene 1. og 15. november afholdtes medlemsmøder med sædvanligt kammeratligt samvær og hygge. Ved flere af medlemsmøderne er Per Jensen begyndt at diske op med lidt på grillen. Fortsæt med det – Per. Det er med til at skabe hygge og god stemning.

Den 24. november løb julefrokosten af stablen. Tilslutningen kunne have været bedre. Deltagerne fik dog en hyggelig dag i bunkeren, hvor Poul Sloth Jørgensen stod for arrangementets gennemførelse og sørgede for den rette julestemning.

Den 5. december deltog foreningens fane sammen med landsfane ØST og andre faner fra foreninger øst for Storebælt i Veterancentrets julegudstjeneste i Sct. Bendts kirke i Ringsted. Foreningens FN fane deltog også. Landsforeningens fane- og paradeansvarlige Torkil Skøt styrede fra sit skjul bag en søjle som vanlig fanerne på forbilledlig vis. En god tradition er skabt.

Torsdag den 13. december var der julegløgg med æbleskiver i bunkeren, og medlemmerne ønskede hinanden ”Glædelig jul”.

Landsforeningens mindedag i Kastellet var i år rykket fra den 22. til den 21. december, og foreningen deltog også her med fanen. Igen mødte vi vore fanevenner fra det øvrige Sjælland samt Lolland – Falster. Ganske hyggeligt. Landsforeningen holdt efterfølgende reception i bunkeren, hvor der atter blev ønsket ”Glædelig jul”. Folketingsmedlem Folketingsmedlem Naser Khader var dagens taler.

Efter årsskiftet var torsdag den 10. januar årets førte mødeaften, der på vanlig vis forløb stille og rolig med kammeratligt samvær. Her ved starten af 2019 fik de gamle historier fra missionerne en ny afpudsning. Der blev dog også snakket fremtid, idet DV-KBHs 50 års fødselsdag den 21. maj blev berørt. Trods ringe fremmøde – atter en hyggelig aften i bunkeren.

Der med garanti mange medlemmer, som har mere eller mindre gode og mere eller mindre sande historier fra de gamle missioner. Kom en torsdag og fortæl dine historier. Vi trænger til nogle nye.

Med veteranhilsen

Finn Kromose